8 millió forinttal lehet valamit kezdeni?
Ennyi pénzt sikerült az évek során összespórolnunk. Sajnos nem keresünk valami jól, ezért még az idén ki kellene mennünk külföldre, hogy többet tudjunk megtakarítani. Nem szeretnénk menni, azon vagyunk, hogy ez csak végső megoldás legyen, de egyszerűen nem tudjuk, hogy ennyi pénz elegendő lenne-e bármilyen vállakozás beindításához. Én és családom többi nő tagja nagyon jol főzünk, mar ebben is gondolkodtunk, de nagyon tapasztalatlanok vagyunk saját vállalkozás beindításával kapcsolatos kérdésekben.
A férfiak pedig otthon vannak mindenben, ami lakásfelújítás, legyen szo festésről vagy burkolasrol vagy bármiről, lehet ebben is lenne lehetőség.
8 millió egy vállalkozás stabil beindításához kevés, és mindig rizikós, főleg, hogy egyikőtök sem ért igazán hozzá. Nagy eséllyel csak elúszna a belefektetett pénz, idő, energia.
Akkor már jobb, ha külföldön kezdtek belőle új életet.
Esetleg egy lakásba fektetni, azt kiadni...a lakbér szép jövedelemkiegészítés lenne, főleg Budapesten vagy más egyetemvárosban.
Azt nem mondtad, hogy 8 millióból akar megélni az egész család. :) Én azt hittem mellékesnek szánjátok, az itthoni állástok mellett.
Ha nem, akkor ez, viszont egy stabil kezdőtöke a külföldhöz.
kezdjük ott, hogy miről van papírotok, ugyanis hiába vagytok profi festők, nem nyithattok szobafestő céget mert nincs róla papírotok.
ebből már ki lehetne indulni, hogy mit tanuljatok, vagy mit vállalkozhattok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!