Gordius Solutions Tender Kft. Pályázatíró céggel kapcsolatban vélemények?
Figyelt kérdés
Mezőgazdasági támogatást szeretnék megigényelni, és ezzel kapcsolatban lenne ez a kérdésem, vajon megbizhatónak mondhatók, tapasztalt hozzászólok véleményét várom. Köszönöm!2016. márc. 20. 21:22
11/14 anonim válasza:
Tegnap kaptuk a hírt, hogy nyert a pályázatom!! Rendkívül konstruktívan lehet velük együtt dolgozni, és nem utolsó sorban hihetetlenül jó kapcsolatot tudtam kialakítani kapcsolattartóimmal. Nincsenek rejtett költségek, minden szolgáltatást és annak díját ismertették velem, és ezek alapján választottam csomagot is. Minden elismerésem, köszönöm Gordius!
12/14 anonim válasza:
Mi is tegnap kaptuk a hírt, hogy pozitív elbírálást kaptunk!!!!! :-) :-) Kiváló munka, szakképzett csapat..
13/14 anonim válasza:
Mennyiért írnak körülbelül egy (mezőgazdasági) pályázatot? Persze akiknek más témában volt, azok is válaszoljanak legyenek kedvesek. Én most kértem az ingyenes előminősítést.
14/14 anonim válasza:
Az árak pályázatoktól és csomagoktól függnek. Mi anno kértük az előminősítést, átbeszéltünk mindent a tanácsadóval. Akkor beszéltük át a kondíciós listát is, hogy melyik csomag mit takar. Szerintem várd meg a tanácsadó jelentkezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!