Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást lehet...

Milyen vállalkozást lehet indítani egy kisvárosba, ahol mondhatni semmire nincs igény?

Figyelt kérdés

Élelmiszer, ami nagyon megy, de abból rengeteg üzlet van.

Autóalkatrész bolt is ilyen, de abból is sok van.

Mit lehet egy ilyen helyre nyitni, ahol például egy étterem is csak minimális nyereséget termel?

2016. márc. 20. 10:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

8-as, 12-es vagyok és pl én is adtam ötletet, de úgy látszik vagy elsiklottál felette vagy nem nyerő.

És még mindig érdekelne, komolyan, hogy miért nem olyan könnyű megtanulni a nyelvet.

Nem kötözködésből, hanem érdekelne.

Ha nem akarod itt, akkor megírhatod privátban is :-)

2016. márc. 20. 15:45
 22/22 A kérdező kommentje:

Csak elsiklottam fölötte, ne haragudj.

Tulajdonképpen nekem nehéz, mivel semmi érzékem nincs a nyelvhez, és úgy nem tudom megtanulni, hogy leülök és kezdem a szavakat tanulni, meg fordítgatni szótárral..egyszerűen nem vagyok képes rá. Tudom, hogy ez az én balf***ságom, de akkor sem tudom ilyen formában megtanulni :/

2016. márc. 20. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!