Milyen vállalkozást célszerű indítani 2010-ben? Mire van igény?
Adott maximum 9M Ft a vállalkozás beindítására.
Mindenképp hosszútávra tervezzük.
Helyileg Komárom-Esztergom illetve Győr-Moson-Sopron megye,de a mai világban jó lenne, ha online is lehetne "értékesíteni".
Köszi a válaszokat!
Magyar termékek.
Szinte bármi.
Online értékesítésben nálad rendelhetők, egyfajta közvetítő oldal vagy webshop-ként. A szállítást a gyártó cég intézi, te meg a megrendelések után állítod ki a jutalékodról a számlát. Nyilván forgalmat kell generálni az oldalnak.
Bármi lehet: zöldség, gyümölcs (kizárólag őstermelőtől, magyar gazdától), köntös, cipő, stb. lényeg, hogy itthon legyen előállítva és csomagolva, és mondjuk ne fekete bors legyen magyar termék logóval, hátán meg ráírva, hogy szárm. ország Portugália. Van ilyen sajnos.
Érted mire gondolok? Na és persze olcsóbb legyen, mintha boltban vennénk. Vagy ugyanannyi legyen, de ingyen kiszállítással. Lényeg, hogy otthonról megvehessem, megkapjam és magyar legyen, de ne apassza le a családi kasszát.
Igen, értem!
Mi is mindenképp magyar termékeket szeretnénk,csak az nem, hogy konkrétan mit. gondolkodunk pálinkafőzdében, illetve különböző növényi kivonatok készítésében... Csak teszem azt egy pálinkafőzdét 9 M-ból nehéz lenne összehozni...
Az biztos, hogy étel-italhoz kapcsolódót szeretnénk, és igen, csak magyart.
Első vagyok.
A tőkeigény miatt írtam, hogy keresnék gyártókat és összehoznám a vevőkkel némi jutalékért.
Jó hallani, hogy magyar termékben gondolkodik valaki, örülök :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!