Ha nem szeretnék vállalkozást nyitni még de a szolgáltatást be szeretném indítani milyen kiskapu lehetséges?
10éve otthon vagyok , dec.31ig gyesen. Egyedülálló anyaként reális esélyem nincs a környéken elhelyezkedni. Ősztől sulisok a kicsik... van egy szolgáltatás ami ugyan szezonális de eddig is csináltam, ideje lenne szélesebb körrel megismertetni, tulképp semmi más perspektìvát nem látok a megélhetésre... viszont még a semmire nem fizetnék semmi adót....
Amúgy... olyan szituban vagyok hogy pont a vállalkozósdi nem éri meg, alkalmazottként jobban ki tudnám használni a járulékkedvezményeket... csak nincs az a munkáltató...
1 . Megbízási szerződéssel adószámos magánszemélyként
2. Keresel egy vállalkozót, aki kivesz munkaügyiből
3. Magad pályázol önfoglalkoztatóvá válás támogatást ( vagy adott esetben egy vállalkozóval kockázati tőkével, aki a profilt veled bővíti)
Utóbbi két opció miatt esetleg meg is kereshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!