Most akkor Gravírozáshoz kell bármilyen végzettség vagy sem?
Üdvözletem mindenkinek !
Már egy ideje komolyabban elkezdtem foglalkozni a kézi gravírozással. Egyre többen hoznak hozzám kisebb nagyobb dolgokat amire gravírozni kell. Ekkor jutott eszembe, hogy ezt lehetne fő állás mellett valami kis vállalkozásként csinálni.
Ekkor találtam ezeket a tevékenységi köröket:
222903 Gravírozás, festés műanyagra bérmunkában
231303 Gravírozás, festés öblösüvegre bérmunkában
231904 Gravírozás, festés műszaki, egyéb üvegre bérmunkában
256102 Gravírozás fémfelületre, bérmunkában
952902 Gravírozás hozott anyagra nem a gyártás során
Na már most a kérdés az lenne, hogy egyik oldalon azt írják, hogy az első 4 tevékenységi körhöz kell valamilyen végzettség és az utolsóhoz nem, míg máshol azt írják, hogy egyikhez sem kell. Most akkor melyikhez kell? Lényegében nekem az utolsó is megfelelő lenne mivel hozott anyagra szoktam gravírozgatni.
Régi kérdés, de ha épp erre keres valaki, hasznos a válaszom.
952902 Gravírozás hozott anyagra nem a gyártás során -- ezt vettük be épp a napokban a vállalkozóiba. Ha fémre is dolgozol, akkor kell valami végzettség. Egyébként az okmányirodában az asztalnál kézzel megírt nyilatkozatot is elfogadják, amiben leírod, hogy X tev.körön belül szakképesítéshez kötött tevékenységet nem végzel. aláírod és mehet a dolog. még csak be se kell jelentened a városi önkormányzathoz a tevékenység folytatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!