Sniki23 kérdése:
Hol találok olyan kiskereskedést vagy nagykereskedést ahol ha több darabot veszek egy termékből olcsón kapom meg és tudok vállalkozói nélkül is vásárolni? Gyerekruha, cipő érdekel!?
Figyelt kérdés
Szeretnénk majd vállalkozást nyitni,de előtte felmèrnènk az igényt. gondolok olyan helyre ahonnan a románok is hozzák az árut. nekink sincs vállalkozóijuk még is hoznak szőnyeget, ruhát,ágyneműt. Én szabolcsban lakok,de Pestre is felmennénk.2016. márc. 13. 16:55
2/4 A kérdező kommentje:
AZ Ázsia centerben is tudunk úgy vásárolni olcsón nagy tètelben számla nèlkül? gondolom a románok sem számlára vásárolnak...
2016. márc. 13. 18:02
4/4 anonim válasza:
Én is az Ázsiát akartam írni meg a nagy piacot ami a régi Józsefvárosival szemben van, bocsi a nevét nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!