Hogyan lehet legyartatni a nike-val vagy az adidas-szal egy általam tervezett cipőt?
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 15:10
2/8 anonim válasza:
Felveszed velük a kapcsolatot. Bár valszeg nem fogja őket érdekelni egy olyan ember aki a szakmában semmit sem mutatott, míg náluk komoly kutatás folyik egy-egy cipő megalkotásához.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De én már hallodtam h ha 50ezer forintot fizetünk Nekik vagyis amikor felvesszük a kapcsolatot Velük akkor bekell fizetni és az összeget és legyártják azt a cipőt.
2014. aug. 17. 15:42
4/8 anonim válasza:
50 ezerért ezek a gyártók a gépeket nem kapcsolják be miattad nemhogy legyártják.
5/8 anonim válasza:
Valóban létezik ilyesmi.Itt is 1 példa mind erre...
Csak ott kezdődik a bökkenő h egyszerű emberekkel nem valószínű h szóba állnak.Amint leteszel vmit az asztalra.(értsd híres vagy bizonyos körökben.(Sport, esport...)Szóval látja a cég benned potenciált, máris van esélyed.Addig nem sok.
6/8 anonim válasza:
Itt tudsz nike cipőt tervezni:
www.nike.com/NIKEiD
De lényegében csak színeket tudsz kedvedre válogatni.
7/8 anonim válasza:
Írd be a google-be, hogy "nike cipő tervező", nem tudom miért nem rögtön oda irányít az előző link, de a google találatokba rögtön az első.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm megint! És nem arra gondolok h több ezret hanem egyet egy "egyedi" cipőt ami csak nekem van! DE AZÉRT NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!
2014. aug. 17. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!