Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan nyissak sikeres ruha...

Hogyan nyissak sikeres ruha üzletet az általam tervezett ruhákból?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy üzletet nyitni, ahol általam tervezett ruhákat értékesítenék. Ötleteim csinosak, nőiesek és sexysek

A problémám a következő. Nincs végzettségem e téren. Eddig csak hobbyból terveztem. Arra gondoltam, hogy egy tanfolyamot elvégeznék, de nem tudom, hogy az elég lenne-e ahhoz, hogy valaha úgymond „elismertek” is legyenek a ruháim.

Ha valakinek hasonló problémája vagy tapasztalata van, várom a véleményét! Köszi

2010. nov. 6. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:

teljesen felesleges konkrét boltot nyitni és fizetni a többmilliós havi költséget.

tudom miről beszélek, én is hobbiként kezdtem ruhákat tervezni, de én boltnyitás helyett bizonyos híresebb webáruházakkal alkudtam, és ott kezdtem a ruháimat árulni (külföldiek is sokszor rendelnek tőlem ruhát).

nekem ez így is nagyon nagy siker, hogy megvan a saját stílusom és vevőköröm, és sokan büszkén hordják a ruháimat, lévén soha nem tanultam hivatalosan és nincsenek kapcsolataim stb.

én amúgyis magáért az alkotás öröméért csinálom, nem érdekel, hol, milyen könyöklős, beltenyészetes körökben forog-e a nevem. ha nekem boldogság volt megtervezni őket, és másoknak öröm viselni, az nekem a legnagyobb dolog.

2010. nov. 7. 00:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Az előttem író sorait olvasva, hihetetlen melegséggel töltött el, hogy ebben a mai hülye világban, ilyen pozitívan is gondolkodnak emberek...

Köszönöm!

A kérdezőnek meg ajánlom, hogy írjon az előttem írónak esetleg privátot, mert hátha segít neked elindulni.

2010. nov. 18. 06:32
 3/3 anonim válasza:
szia.olaszorszagban èlek.tudok segiteni.ez itt a divat orszaga........
2010. dec. 15. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!