Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol lehet webáruházat hirdetni?

Hol lehet webáruházat hirdetni?

Figyelt kérdés

Nyitottam egy számítástechnikai webáruházat melyet szeretnék hirdetni minél több helyen? Facebook és árukereső kivételével hol tudom még hirdetni? Lehetőleg minél olcsobban

Válaszokat köszönöm.

2016. febr. 29. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:
google adwords
2016. márc. 1. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Árgép volt anno nekem az elsőszámú, de csak akkor van jó esélyed az eladásra, ha az első 10-be benne vagy az árakkal.

Ha nincs különösebb plusz hozzáadott értéked, akkor felesleges árversenybe belemenni.

Esetleg Hardverapró, de ott számíts arra, hogy használt cuccokat is számíts be.

Vaterán a 'behívó termékek", vagy az akciós kínálat felmehet, ahogy jófogásra is.

Ezek zömében költségmentes(költségkímélő) megoldások, ahogy a Meta tagok és egyéb optimalizáló eszközök is.

2016. márc. 1. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:
elég olcsón tudok árulni ilyen e.digtal és emag árai alatt jóval .
2016. márc. 1. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!