Egy webáruházat hogyan lehetne a leghatékonyabban hirdetni, úgy, hogy vásárlókat generáljon?
Attól függ milyen terméked van. Fapadosan, ingyen ezeket tudod megoldani: ha jók az áraid listázd be árösszehasonlító oldalakra (árgép, árukereső,stb.), a Vaterára, Tesz-veszre tegyél fel az aktuális akciósokból, vagy azokból, amíg behívó termékek, esetleg aminek a piacát fel akarod mérni. + facebook kampányok.
Ezen felül már valóban csak a pénzesebb megoldások léteznek.(kereső optimalizálás, Meta tagok, e-marketing kampányok,stb.)
A META adatokat feltöltés közben már meghatároztam meg a SEO-t is valahogy sikerült optimalizálnom.
Most főleg ajándéktárgyaim vannak de a mai nap fogok feltölteni szórakoztató elektronikai termékeket meg még amint feldolgozza két másik nagyker az emailemet lesz majd biztonsági termékeim is (pl kesztyűk meg acélbetétes bakancsok)
Facebook és Google Search annyira általánosan használt és olcsón hozzáférhető hirdetési felületek, hogy mindenképpen érdemes őket használni.
Egyébként mindenféle SEO ott kezdődik, hogy a webáruházad a webszabványoknak megfelel, tehát az erre kijelölt helyeken (legyen az egy címsor, vagy egy kép Alt attribútuma) közlöd a releváns információt.
Illetve persze az a jó, ha a webáruház jól használható, pofás, stb.
Ha ezek teljesülnek, akkor rakd ki a saját oldaladra, és a fentebbi által említett árucsere-oldalakra, aztán ha így sem megy, akkor egy google-hirdetést is megreszkíroznék.
Ha én terméket keresek, mindig Google-t nézem, azon belül Árgépet vagy Árukeresőt, vagy ha rögtön jön egy jónak tűnő webshop, akkor azt. Azt pedig, hogy maradok-e ott, az határozza meg, hogy mennyire jól használható a webshop és megtaláltam-e rajta az árut.
Webshopként amúgy szerintem még az lehet lényeges, hogy mekkora az árubőség és hogy ebből mennyi speciális. Pl ha általánosabb számítógép-alkatrészt keresek, akkor biztos, hogy az iPon, az Edigital és társaik esnek ki a Google-ből és elég jók is ezek ahhoz, hogy ne engedjenek el, ha egyszer az oldalukon vagyok.
Mérd fel a versenytársaidat! Nézd meg, hogy a te termékeid nevére miket dob ki a Google és ehhez igazítsad azt, hogy mit árulsz és hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!