Más is gondolkodik abban hogy inkább gazdálkodik a munkaügyi helyzet miatt?
Egy kivitelező cégnél dolgoztam. 91.000 Ft-ot utaltak nekem minden hónapban, semmi mást.
2 évig ment ez.
Óbudai Egyetemen végeztem egyébként. A Bánkin.
Jó, csak azért kérdeztem, mert nálunk nem euro van, hanem forint - azt hittem, esetleg szlovákiai magyar, mert szoktak ők is írni itt.
Szóval, ha Te műszaki szakon végeztél, akkor a gazdálkodás igencsak messze áll Tőled. Ahhoz nem elég csak úgy belevágni - érteni is kell hozzá. Meg aztán kell hozzá vagy sok föld vagy állatok, takarmány, állatorvos, rengeteg pénz. Persze nem írod, milyen szinten gondolod és mégis mit?
Miért állna messze tőlem?
Épp az hogy értelmes vagyok, tudok tanulni, stb.
Ugye manapság sok mérnököt keresnek. Csak az a baj, hogy a cégek akik villamos meg gépészmérnököt keresnek, sokszor azt se tudják kit kell felvenni és kit nem. Fizetések: 3-4-500 Euro, vicc kategória.
Létrehozhatnék egy műszaki vállalkozást, de inkább azon a vonalon gondolkodom amit ez előző kommentben leírtak.
Minek foglalkozzam idióra Hr-esekkel, azt sem tudják merre van a jobbra meg a balra.
Szerintem kevés pénzből is el tudok indulni ilyen vonalon.
Ez most komoly?
Nálunk egy ségedmunkás többet keres..
Mondjuk azt hogy mennyit keres a másik ember szerintem felesleges kutatni, valaki pl. kap zsebbe is stb.
Ahol dolgoztam mindenki keveset keresett, én nettó 91.000 Ft-ot kaptam minden hónap elején.
Ha mentem külföldi útra, akkor arra kaptam extra pénzt, igaz akkor étteremben ebédeltem, vacsoráztam, kóla energia-ital, ásványvíz stb.
Vagy ha megaludtam valahol igényes helyen aludtam.
De a fizetés 91.000 volt semmi boríték meg ilyenek.
Hát igen attól függ hogy mire kedves válaszoló.
Mondjuk nagyobb családot fenntartani nehéz belőle.
Szerintem a pénznél fontosabb egy cégnél a hangulat. Keressek keveset, de ha rossz a hangulat akkor az ember inkább máshova megy, ahol jobban érzi magát.
inkább kezdenék olyan vállalkozásba amire van rálátásom, mint olyanra amiben nincs.
mind a 2 kockázatos, műszaki területet amúgy is jobban megfizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!