Mi a helyzet ma,2011-ben a Lyonessel? Tagja valaki kozuletek?
Én tagja vagyok, használom is néha vásárláskor.
Üzletet nem látok benne, nekem más az üzlet :)
én használom: vásárolok, és ajánlom. működik. pénzt is keresek vele.
a fentiekhez:
- ki lehet belőle lépni.
- benne van a real, match, profi, g-roby, és több kis helyi élelmiszerüzlet.
- benne van az omv, lukoil.
- mint minden más munkahelyen, itt is dolgozni kell. csak akkor működik, és keresel belőle pénzt. persze itt a meló főleg kommunikációból (ami szokatlan sokaknak)
Én holnapra leszek a rendszerben, de már 3 direktem várja, hogy regisztráljam! Már régóta tudtam, hogy az mlm-ben óriási lehetőség van, gurukkal is találkoztam, most pedig megismerkedtem (ahogy mondta, bevonzottam) az egyik Lyoness elnökkel (világszerte 13 van), aki meghívott vacsorázni (5 perc ismertség után), és a havi 1 millió forintos passzív jövedelem tervemre 1 évet mondott. Mikor nem is tudom, milyen fejet vágtam, helyesbítette fél évre, ugyan nekem pont nem azért kerekedett el a szemem. Ő egyébként 7-es karrierszinten van! Az 8 (nyolc) számjegyű havi jövedelmet jelent. Három embert léptetek be holnap, akik alig várják hogy elkezdjék! Ha bárkit érdekel, vagy szeretne végre hinni (meggyőződni) egy életre szóló lehetőségben, írjon privát üzenetet! Vesztenivaló nincs!
Ha elfogadtok egy tanácsot: Válogassátok meg, kinek hisztek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!