Hogyan csináljak ötletből vállalkozást?
Sajnos anyagilag nagyon nullán vagyok örülök ha enni tudok, ezáltal nincs pénzem a dolog beindításához...
Nem tudom mit csináljak, hagyjam az egészet vagy hogyan tovább ?
Az ötlet szerintem egész jó, akiknek eddig mondtam mindenki szerint nagy jövő és jó profit lapul benne.
A befektetett tőke hamar vissza jönne kb 3-4 hónap alatt maximum ...
Esetleg bank adna költsön ? Sajnos csak fedezetre adnak tudtommal.
Tudom hogy hihetetlenek tűnik hogy 3-4 hónap alatt vissza termelné a bele fektetett pénzt ... De mivel olyan szolgáltatást tudnák nyújtani közel 300 cégnek ami számára nagyon vonzó lenne, kétlem h ez problémát okozna.
Amit eddig is megvásárolt ahoz hogy tudja a szolgáltatásait árulni én annak az árába adnám azt a bizonyos terméket és ez felett még 3 olyan pluszt ami számára több bevételt termelne.
Magyarországon biztos vagyok benne hogy megállná a helyét de azt sem tartom kizártnak hogy a környező országokban is sikere lehetne.
Bank gondoltam hogy ilyen feltételekhez nem ad kölcsönt, esetleg tudtok valami alternatívát ?
Mennyi indulótőkére van szükséged?
Amennyiben befektetőt keresel, győzz meg és beszállok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!