MI ebben a logika?
Figyelt kérdés
Decemberben elmentem Keszthelyre, kis piackutatást végezni, ingatlanok terén. Enni kell, sza..ni muszáj elv mentén elmentem egy magyar élelmiszerlánc ottani boltjába. Vásárolgatok, mikor odaérek a kenyeres részlegre, majd leesik az álam. Csányi vizes zsömle. Csányi???? Keszthelyen???? Eredetileg hatvani vagyok, így pont tudom, hogy csány hatvantól nincs messze. Ebben mi a ráció, hogy a zsömlét ( napi termék) heves megyéből viszik naponta Zala megyébe, a Balatonra? Nem hiszem, hogy ne lenne helyben olyan pékség, ami ne tudná kielégíteni az ottani igényeket. Mert ok hatvanban is van turai, meg egri a másodikat már nem értem! kenyér, de ezek is max 60 km-es körzet, nem 260km! Ebben mi a buli? ráterhelődik a termékre, az utidíj, meg minden.2016. febr. 5. 15:22
1/12 anonim válasza:
Párizsit, esetleg frankfurti levest vagy milánói makarónit nem szoktál enni?
2/12 A kérdező kommentje:
te nagyon hülye vagy!
2016. febr. 5. 15:33
3/12 anonim válasza:
Kérdező, mert szerinted attól hogy az a neve akkor ott is csinálták?
😂😂😂😂😂
Ezek szerint ha én Sopronban rendelek egy Somlói Galuskát az Somlóból jött?
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy van a környéken egy Csányi Béla nevű pék, és ő készíti.
5/12 anonim válasza:
A Csányi itt inkább a családnevet jelölheti. Ha rákeresel Google-ben arra, hogy Csányi pékség, országszerte rengeteg találatot kapsz. Pl. találtam egyet Mezőcsokonyán, ami 70 km-re van Keszthelytől, és az is lehet, hogy még közelebbről jön az a zsemle.
7/12 anonim válasza:
Jól van, nem kell azért halálba oltani a kérdezőt. Nem gondolta át teljesen, de ő legalább elgondolkozik dolgokon, és összefüggéseken, amit tök sok ember nem mondhat el magáról.
8/12 A kérdező kommentje:
vancouver nevű fehérje halmaz! Ne írogassál privátba, hogy te mennyire nem vagy hülye, meg hasonlók, mert pont le...rom. Értetted!
2016. febr. 5. 16:28
9/12 A kérdező kommentje:
NEm tudtam, hogy a csányi mint brand ennyire menő! Felénk a település nevét szokták használni, mint minőségjelző, turai, egri, apci.... ettől függetlenül lehet a pékság neve volt, de ilyennel még nem találkoztam. mert ég a Lipóti pékség is a települásről kapta a nevét, vagy a félegyházi kenyér...
2016. febr. 5. 16:31
10/12 anonim válasza:
Ne haragudj kérsező, de nehogy már Neked álljon feljebb, az amúgy vicces kedvű válaszolóknak teljesen igazuk van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!