Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ez beválhat többi a leírásba?

Ez beválhat többi a leírásba?

Figyelt kérdés
Ha a zsebpénzemből veszek colát csokit vagy hasonlókat és azt szerintetek eltudnám adni otthon a nővéremnek szüleimnek drágábban valamennyivel drágábban

2016. jan. 30. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

És mégis miért vennék meg?

Aztán ne felejtsd el megfelelően leadózni a NAV felé a nyereséged.

2016. jan. 30. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Anyádtól kapsz pénzt és neki adád el? Legfeljebb két istentelen pofont adnék cseébe és elfelejthetnéd a zsebpénzed.
2016. jan. 30. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

én is próbáltam ügyeskedni gyerekkoromban, meg szerintem sokan mások, de ilyen baromság soha meg se fordult a fejemben.... :D

szerinted az idősebb nővéred, meg a szüleid, akik hetente többször járnak boltba, nem tudják, mennyibe kerül egy csoki? miért vennék meg tőled drágán?

a saját gyerekemtől venni csokit? nonszensz... már ha ismered a szó jelentését.

ennyire csóró nem lehetsz!

meg mennyit nyernél vele? nem fognak 100 db csokit megvenni, ha meg vesznek 2 db-ot, akkor nyertél 20 ft-ot... gratulálok!

2016. jan. 30. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
made my day kérdés...:D:D
2016. febr. 1. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Peky már megint ötletelgetsz!

Miért csináltál új nevet?

2016. febr. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!