Budapesti kis kávézó, Budapesti ruhaüzlet vagy asztalos üzem?
Mind különböznek. 22 éves fiú vagyok,úgy érzem szeretnék majd valami vállalkozást. Asztalost és vendéglátóit tanultam,viszont az utóbbi időben elkezdett érdekelni a divat világ.
Szerintetek mit lépjek,melyiket lenne a legegyszerűbb be inditani?
Viszont ehhez még kéne tanulni..de munka mellett hogyan lehetne ezt megvalósitani? Nem lehetek munka nélkül,mert folyamatosan kellene a pénz ugyan úgy tanulás során,mert pl a divattervező is 425 000/fél év.
Ti mit csinálnátok?
Tudom nagyon jól,hogy ezek mivel járhatnak. 22 éves vagyok,nincs 10 millióm,de talán most kell ezen gondolkodni nem 30 évesen,mert inkább 30 éves koromra szeretném ezt megvalósítani,mint 40 évesen.
Nyilván most csak tervezem,de ha közelebb kerülök ehhez a dolgoz és a pénzre kerül a sor,hogy 10 millió vagy 100, akkor lehet,hogy azt mondom,hogy igen vagy nem.
Nálunk lévő (helybeli) asztalos nem igazán működik,de a szomszéd településen kiválóan még külfödi megrendelői is vannak..igaz,hogy 2. generációs dolog ez,mert az apja inditotta ezt annak idején,most a fia viszi,igy nem kellett erölködni a beinditáson,de végül is jól megy.. nem lett belőle milliomos,de mondjuk nem havi 150 000 rak el,hanem mondjuk 450-et havonta,lehet,hogy most ezzel keveset mondtam vagy sokat,nem tudom a pontos paramétereit.
Ha milliomos nem is lennék,de szeretnék a magam ura lenni még ha mondjuk 8 ór helyett 10 óra is,mert ez az asztalos gyerek is sokat van úton és még is csak jobb 150 helyett mondjuk 3-400-at el tenni. Az elkövetkezendő pár évbe még biztosan nem akarok semmi ilyesmit, pénz hiányában,mert minden a pénz!!
Azon viszont gondolkodtam,hogy itthon gyártok pár kisebb bútort és eladom. Főállású munka mellett jól jön egy kis bevétel.
Esetleg mondjuk "kész kávézót" bérleni nem érdemes? Mondjuk sajátot akarok és nem másnak fizetni. Remélem egyszer össze jön valami.
" 22 éves vagyok,nincs 10 millióm,de talán most kell ezen gondolkodni nem 30 évesen,mert inkább 30 éves koromra szeretném ezt megvalósítani,"
Ez nagyon dicséretes, hogy előre gondolkodsz, csak van egy bökkenő: ugyanis 8 év múlva jó eséllyel teljesen más piaci környezet lesz - ergo hiába találod ki, hogy kávézót nyitsz, ha addigra pl. már mindenki kiment külföldre és kiürült az ország (direkt kisarkítottam, de a falvak már néptelenednek el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!