Ennyire jól profitálhat belőle?
Üdv
Régóta üzletemberként tekintek magamra, foglalkozom ingatlanokkal, üzlethelyiségekkel, bizonyos luxus cikkek adásvételével, régisegekkel is, ha van rá igény. A régiségek régebben jobban mentek. A lényeg, hogy életem legjobban kereső évében elértem az évi +15.000 Eur körüli profitot. De amúgy már nem megy úgy a biznisz, mint régen.
Van egy bizonyos üzletember, ha mondhatom így a személyt, bár szerintem bűnöző. Nemrégiben fölvásárolt egy óriási szórakozóhelyet, ami fullba megy, minden hétvégén telt házas bulik + pub is tartozik hozzá, ami szintén tele van minden nap.
Ami érdekesség, hogy ez a bizonyos személyi vagy csak fenn akarja tartani a látszatot vagy ennyire jól mehet a biznisze, de vásárolt egy Ferrarit magának, ami alsó áron használtan is 150.000 Eur + fenntartás.
Arra lennék kíváncsi, hogy ennyire sok pénzt össze lehet hozni egy szórakozóhelyből, ami nagyon megy vagy valami más üzletek is állhatnak a háttérben.
Csak nem tudom elképzleni, mert életem során mindenbe belekostóltam ami illegális keretek közt van, mégsem tudok ennyire sok mindent megengedni magamnak.
Előre is köszönöm a válaszokat.
(Kicsit érdekes, hogy pont ezen a fórumon nyílvánulok meg, de úgy látom itt mindenki hamar kap választ és nagy a látogatottság, emiatt választottam ezt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!