Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » KATÁ-s vállalkozókként dolgozh...

KATÁ-s vállalkozókként dolgozhatok Angliában NI számmal?

Figyelt kérdés
Magyarországon KATÁ-s vállalkozóként dolgozom, internetes munka. Kiszeretnék jönni Angliába dolgozni, kiváltanám az NI számot. Ez legális lenne?

2016. jan. 3. 18:10
 1/3 Bob the builder ***** válasza:
NI mindenképpen kell (ez a tb szám magyarul) ha vállalkozol ha nem, ahhoz hogy vállalkozó legyél más is kell, de a KATA pl nem.
2016. jan. 4. 13:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Én már KATÁS vállalkozó vagyok Magyarországon. Jól megy az üzlet, internetes munka.

De kint lakik Angliában a barátom, hozzá szeretnék kiköltözni. Szóval szereznék valami pincér melót NI számmal, és emelett akarnám folytatni az internetes munkát a magyar KATÁS vállakozásomban. Ez lehetséges?

2016. jan. 4. 21:36
 3/3 Bob the builder ***** válasza:

Lehetni. lehet ha két helyen akarsz adót és tb t fizetni.

Ha fizikailag nem vagy MO.hoz kötve. Akkor talán Angliából is tudod ezt végezni mint itt bejelentett self employer (egyéni változó) és szerintem adóban is jobban jönnél ki.

2016. jan. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!