Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak az olx.hu "utódairól"? Gondolok itt, az orxx.hu és társaira.

Figyelt kérdés

#eladás #OLX #oly.hu #orxx #orxx.hu
2015. dec. 31. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik rossz, mert alig látogatják őket. Szétforgácsolták a látogató közönséget a sok kis oldallal.
2015. dec. 31. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem is hallottam róla.
2015. dec. 31. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
én azt hittem a jófogás vette meg az olx-et.
2015. dec. 31. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Az Apród összeolvadt (átkeresztelődött) az OLX-é, majd hatalmas csatát vívtak a Jófogással, amíg egyszercsak a Jófogás megvette az OLX-et.

Magánvéleményem: minden olyan oldaltól ódzkodok, ahol az eladónak nincs értékelése. Ha mégis veszek valamit értékelés nélküli eladótól, akkor csakis személyes átvétellel. Szlogenem: nem vagyok olyan gazdag, hogy még ha olcsón is veszek valamit, de nem küldi az eladó, akkor kidobjam a pénzt.

Természetesen a Jófogáson és más értékelés nélküli oldalakon is van sok rendes eladó - csak sajnos ott nem derül ki, ki a rendes és ki nem - nem lehet "szűrni"

2015. dec. 31. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
64%
Mostanában kezdtem használni, van olyan, ahol vagy féléve nem tettek fel hirdetést, szóval úgy látom, kevesen látogatják őket. Pedig igen jót tenne a konkurencia a jofogasnak, talán nem is lehetne pont annak nevezni, hiszen utóbbi már nem ingyenes. Haragszom is rájuk nagyon, mert ugyan egy normálisan használható internetes felületet nem sikerült még osszehozniuk, mindenért pénzt kérnek, és nem keveset, sorra dobtak vissza a hirdeteseimet, volt hogy feladás után öt (!) nappal, kéthetente tudok feltenni egy hirdetést, ami egy óra múlva már lekerul az első oldalakról, fizetni nem fogok nekik, és egyre unszimpatikusabbak. Összefoglalva: nekem nagyon hiányzik az olx, az új oldalak szimpatikusak, de kevés a látogatottság, ezt az emberek tudják megvaltoztatni, szerintem meg is kellene, én meg inkább a vateranak fizetek mint ezeknek.
2015. dec. 31. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!