Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha aláírt számlát szeretnék...

Ha aláírt számlát szeretnék küldeni az ügyfelemnek, akkor miután kinyomtattam és aláírtam, postán kell elküldenem vagy visszaszkennelhetem és küldhetem e-mailben?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdés, hogy ha szkennelve van az úgy jó-e...

2015. dec. 20. 07:24
 1/3 anonim ***** válasza:
mindkét variációt jobb ha megteszed. viszaskenneled és úgy is elküldöd, és postai borítékba is elküldheted. a postai variáció az mostanában elég hosszadalmas. beletelik 4-5-6 napba is mire odaér.
2015. dec. 20. 07:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Először beszkenneled neki, akkor látja az összeget, a fizetési határidőt...és tud gondoskodni az összeg elutalásáról.

De postán is el kell neki küldened, mert az eredeti példány kötelezően az övé, tehát annak hiányában nem számolhatja el sem költségként, sem az áfa-részét a NAV-val!!!

2015. dec. 20. 08:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell aláírnod a számlákat már egy jó ideje.

[link]

2015. dec. 20. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!