Nyithatok-e bordélyt a lakásomban? Úgy tudom a saját lakásomban azt csinálok, amit akarok. Vagy megbüntethetnek, ha hirdetem is magam?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 18:23
1/15 anonim válasza:
Nem nyithatsz,és meg is büntethetnek.
2/15 anonim válasza:
Hol van a te lakásod, hogy nem érvényesek rá a Magyar köztársaság törvényei?
3/15 anonim válasza:
Hűűűűűha, ollózd már ki ezt a törvénycikkelyt!!Hol olvastad.
4/15 anonim válasza:
BTK 205. §
(1) Aki épületet vagy egyéb helyet üzletszerű kéjelgés céljára másnak a rendelkezésére bocsát, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki bordélyházat tart fenn, vezet, vagy annak működéséhez anyagi eszközöket szolgáltat, öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
...
5/15 A kérdező kommentje:
Tehát magamnak dolgozhatok, arról nem szól, a fáma. Csak nem futtathatok senkit. Akkor jól tudtam:)
2010. márc. 23. 23:49
6/15 anonim válasza:
helo, helo.
A 2ik § olvasod?
Nem lehet!!
7/15 anonim válasza:
Ettől függetlenül marha sokan csinálják, és nem hiszem hogy a rendőrség pont utánuk rohangálna, kisebb dolguk is nagyobb.
Gusztus dolga, én tuti hánynék...
8/15 anonim válasza:
Nem lehet bordélyt nyitni sehogyan sem! Sem úgy, hogy többen vannak ott, sem úgy, hogy csak 1 ember vagy csak Te magad. Tavaly kiadtam a házam egy hölgynek később kiderült, hogy tulajdonképpen bordélyház volt, majdnem nekem is problélmám lett belőle de szerencsére volt annyi becsület a bérlő hölgyben, hogy megmondta a bíróságon (mert lecsukták), hogy én semmiről sem tudhattam.
9/15 anonim válasza:
de miért csukják le őket? Akkor Amszterdamban mik mennek? Ott konkrétan vannak ilyen épületek...vagy ez csak Magyaroszágra érvényes,hogy tilos?
miket tud meg az ember itt...:D
10/15 anonim válasza:
Amsterdam Hollandiában van, ezért ott a holland törvények érvényesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!