Azt ki tudja megmondani konkrétan, hogy a végzettségemmel nyithatok-e boltot? (Kereskedelmi szakmenedzser, OKJ - 55786201)
Ha csak ennyi információra akarsz teljes választ kapni, akkor NE nyissál boltot.
Jó szívvel ajánlom.
11: Mért, szerinted itt a gyakorin fogok értelmes válaszokat kapni? Egyetlenegy kérdésre szerettem volna segítséget, de helyette indokolatlan fikázást kaptam (tisztelet a kevés kivételnek) Mindegy, mert időközben már megtaláltam a választ.
A legjobb, ha mindent saját magad csinálsz.
1-es vagyok és úgy látom, többeknek elkerülte a figyelmét, rögtön megadtam a választ. Egyéni vállalkozó az okmányirodában tudja kiváltani a vállalkozóit és ugyanazon a helyen tudják megmondani, milyen tevékenységnél milyen végzettséget írnak elő (akkor is, ha még nem akarja kiváltani a vállalkozóit).
Nem gondoltam, hogy ilyen szájbarágósan kell leírnom... :-(
"6-os, mint egy szájbavágás? :)"
Nem egészen úgy, kis mazo. Inkább úgy mint bakancsban rátaposni egy féregre, és fordulni 90 fokot, hogy szétkenődjön. :D
Általános adatok:
- Szakképesítés megnevezése: Kereskedelmi szakmenedzser
- OKJ száma: 55786201
- Szakmacsoport: Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
Feladata: Különböző gazdasági szervezetek kereskedelmi tevékenységének szervezése, le bonyolítása, piaci kapcsolatok ki alakítása és működtetése, a beosztott munkatársak munkájának irányítása, koordinálása és ellenőrzése.
Alapadatok
- OKJ-szám: 55786201
- Szakmacsoport: Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
- Szint: felsőfokú szakképesítés
- Betölthető foglalkozás: Kereskedelmi kisszervezet vezetője (igazgató, elnök, ügyvezető igazgató, menedzser) (1414)
- Felelős minisztérium: OM
---
Mi is volt a kérdés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!