Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Azt ki tudja megmondani...

Azt ki tudja megmondani konkrétan, hogy a végzettségemmel nyithatok-e boltot? (Kereskedelmi szakmenedzser, OKJ - 55786201)

Figyelt kérdés

2015. dec. 14. 09:07
1 2
 11/16 hokai2 ***** válasza:

Ha csak ennyi információra akarsz teljes választ kapni, akkor NE nyissál boltot.

Jó szívvel ajánlom.

2015. dec. 16. 11:29
 12/16 A kérdező kommentje:

11: Mért, szerinted itt a gyakorin fogok értelmes válaszokat kapni? Egyetlenegy kérdésre szerettem volna segítséget, de helyette indokolatlan fikázást kaptam (tisztelet a kevés kivételnek) Mindegy, mert időközben már megtaláltam a választ.

A legjobb, ha mindent saját magad csinálsz.

2015. dec. 16. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:

1-es vagyok és úgy látom, többeknek elkerülte a figyelmét, rögtön megadtam a választ. Egyéni vállalkozó az okmányirodában tudja kiváltani a vállalkozóit és ugyanazon a helyen tudják megmondani, milyen tevékenységnél milyen végzettséget írnak elő (akkor is, ha még nem akarja kiváltani a vállalkozóit).

Nem gondoltam, hogy ilyen szájbarágósan kell leírnom... :-(

2015. dec. 16. 13:21
 14/16 anonim válasza:
Szerintem ne nyiss boltot ha ilyen flegma módon írtál vissza ezeknek az embereknek! Szerinted a boltban nem fordulnak ilyen vendégek? Minek nyitsz boltot abba úgy is belebuksz X) Te kis patkány :P
2016. jan. 2. 18:04
 15/16 anonim ***** válasza:

"6-os, mint egy szájbavágás? :)"

Nem egészen úgy, kis mazo. Inkább úgy mint bakancsban rátaposni egy féregre, és fordulni 90 fokot, hogy szétkenődjön. :D

2016. jan. 2. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Általános adatok:

- Szakképesítés megnevezése: Kereskedelmi szakmenedzser

- OKJ száma: 55786201

- Szakmacsoport: Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció

Feladata: Különböző gazdasági szervezetek kereskedelmi tevékenységének szervezése, le bonyolítása, piaci kapcsolatok ki alakítása és működtetése, a beosztott munkatársak munkájának irányítása, koordinálása és ellenőrzése.

Alapadatok

- OKJ-szám: 55786201

- Szakmacsoport: Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció

- Szint: felsőfokú szakképesítés

- Betölthető foglalkozás: Kereskedelmi kisszervezet vezetője (igazgató, elnök, ügyvezető igazgató, menedzser) (1414)

- Felelős minisztérium: OM

---

Mi is volt a kérdés??

2016. febr. 9. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!