Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kinek van a hazaban a vallalko...

Kinek van a hazaban a vallalkozasa? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Mindig is nagyhaz( es nagykert) parti voltam es most erosen bennem van a hazba koltozes, de ugyszeretnem megoldani, hogy a haz az funkciot (a lakhatason kivul is) betoltson. Egyik ismerosomeknek akkora a kapujuk es az arkad befele, hogy ott aruljak a barackukat 16 H ( ez nem a haz kertje:D) es kb 90% ott megy el a kapualjban. A masik ismerosomnek meg auto szerelo muhelye van plusz nyulakat is tart. 3000 nm-es a kertje, de meg ultet gyumolcsfakat is. En is hasonlo meretu kertet szeretnek nekem is a gyumolcsfak a szimpatikuisak, de valami plussz meg kene, arra gondoltam, hogy adotornyot( ez a wifi lefedetsegre valo, ami a haztetokon is van) allitanek fel es onnan jonne az a havi par plussz. De kivanci vagyok kinek milyen megoldasai vannak?

2015. dec. 8. 07:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Kezdetben webáruház és számtech szerviz volt az egyik szobában, most szépségszalon működik az első házunkban.

Az újban meg projektiroda van, a kertből pedig az őstermelői termékek kerülnek ki. Közeljövőben van fejlesztési terv szálláshelyre falusi turizmus keretében az ingatlanban.

Emellett még egy lakás van kilátásba jövőre, más megyében szintén irodaként hasznosítva részben-.

+ a büfékocsi is az udvarra fog kerülni jövőre, ami a nem mozgó időszakában helyi igényeket elégít ki.

2015. dec. 8. 08:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Jo reggelt! Szoval ha jol ertem. 1. Haz, szepsegszalon. 2. Projekt iroda, 3. Lakas masik megyeben, ami szinten iroda. 4. Amiben laktok, es tervezitek az 5.et, ami szallashely lesz. De melyiknel van a bufe kocsi? Wow amugy gratula, hogy ennyi hazad van. Megkerdezhetem, hogy mivel foglalkozol? Az, ok, hogy egy ekkora portfolio mar menedzselest igenyel, de amibol ezeket megvetted az erdekelne. Meg ugy atlag a napi tevekenyseged, azt gondolom, te mar rakaptal ennek az izere es jo uton vagy az ingatlan beruhazo, fejleszto titulus fele, ezert erdekelne!
2015. dec. 8. 08:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem, ez összesen két ház. Több funkcióval + a lakás lesz a harmadik.

Külföldön dolgoztam évekig szakmunkásként, mellette itthon vállalkozó vagyok 10 éve. Igen kell menedzselni a folyamatokat, mert ezen felül van még más telephelyen is tevékenység (iskolabüfé)+ egy főállásom is.

2015. dec. 8. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!