Van itt olyan, akinek saját vállalkozása cége van? Alkalmaznátok ilyen embert?
Jelenleg egyetemen tanulok, de át kell mennem majd levelező tagozatra, ezért teljes idős munkát kell majd keresnem.
4 éve járok egy nyelvszakra, suli mellett folyamatosan dolgoztam, elég sok tapasztalatom van ilyen téren: legtöbbször irodai, hostess( pl tescoban kóstoltatás, rendezvényeken segítés, nem kell rosszra, másra gondolni:))
Call centeres munkáim is voltak, plusz fizikai pl. csomagolás..Na mindegy nem is ez a lényeg, hanem így, hogy amúgy nincs befejezve az egyetem, amit elkezdtem, csak érettségim van, illetve beszélek felsőfokon németből középfokon angolból és van munkatapasztalatom, azért van esélyem munkát találni ugye?
2 megyeszékhelyen keresnék elsősorban, Kecskeméten és Szegeden. (ezt most csak azért írom, hogy mi a vélemény, errefelé mennyire találhat így az ember munkát)
Köszönöm előre is ha valaki ír tanácsot, véleményt :)
Értem:/ Hát köszi azért, hogy válaszoltál.
Privátban vagy itt ha nem nagy titok megírod, hogy mi a végzettséged?
És neked amúgy csak Szeged jöhetett eddig szóba,nem próbálkoztál környező településeken?
Vagy külföldre ne gondoltál kimenni legalább egy kis időre?
Nem személyeskedni akarok csak próbálok segíteni :)
Korábban dolgoztam egy közeli faluban, de most elsősorban Szegeden szeretnék találni valamit, a kislányom most kezdte az ovit, őt vinni-hozni kell. Látom a környezetemben, ha valaki munka nélkül marad, utána nagyon nehezen tud elhelyezkedni, vagy évek óta munkanélküli, ezért sem válogatok, meg köztudott a kisgyerekes anyukák után se kapkodnak a munkaadók, protekcióm meg sajnos nincs.
Gondoltam már arra is, hogy el kellene végezni egy munkaügyi központos tanfolyamot, de mostanában az sem indult, bár az ügyintézőm sem túl együttműködő ezen a téren.
Külföldre való kimenetelt egyelőre nem tervezünk, ki tudja, lehet pár év és máshogy gondoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!