Ha lenne 3,5 millió Ft készpénzetek, mibe fogatnátok meg? Bővebben lent.
Milyen "gyorsan pörgő" üzletbe, vállalkozásba fektetnétek, ha a befektetett összegnek havonta a 15-20%-át szeretnétek megkeresni?
Igazából nyilván olyasmire gondolok, ami nem igényel különösebb eszköz, anyag, üzlethelyiség, telephely, stb befektetéseket, hanem csak megveszel x mennyiséget 3,5 millióért és eladod mondjuk 4-ért.
Lehet ez akár 1 db valami is, de lehet akár sokszáz is.
Nyilván ehhez kell, hogy az adott termékre igen nagy és folyamatos legyen a kereslet, hiszen gyorsan kell pörögnie, legalább egy hónap alatt ki kell, hogy pörögjön, hogy újra befektethess.
Nos, ti mibe fognátok?

Havi 20%? :)
Jó lesz ez tanulópénznek úgy látom...
8: Nem endedélyköteles?
És hol adnád el?

Évi 15-20% is nagyon sok. Nagyon el vagy tévedve.
Kérdésre válaszolva: Nekem ül a számlámon, mert bármikor szükségem lehet rá és egyébként sem igazán lehet ennyit befektetni.

12.-re válasz.
MAGÁNSZEMÉLYKÉNT sem a behozatal,sem a tartás,sem a nem kereskedelmi mennyiségű eladás,sőt a viselése sem tilos!
Eladni gyerekjáték,keresett cucc.
Komolyabb biztonsági őrök,pénzszállítók,rendőrök,börtönőrök is veszik. Meg persze ezek ellenségei is,de neked nem kell tudnod,hogy ki miből él,az áramszolgáltatót sem érdekli,hogy lopom-e a pénzt,csak fizessem a csekket.

Ebben SEMMI feket vagy szürke nincs! 100%-ig legális!
De elmondom,hogy a jó minőségű sokkoló és vipera is keresett idehaza. És magánszemélyként,nem kereskedelmi mennyiségben az is 100% legális!
Sokkolóban a 10000V-nál erősebb a legális! Ami ennél gyengébb az tilos!
16: OK, mondjuk legyen 10.000 egy vipera, 3,5 millából 350 db jön k.
Mégis mit mondasz, ha megállít a rendőr és a csomagtartód púposra van pakolva viperával?
Értem én, hogy mire gondolsz, és ha hoz az ember 2-3 db-ot az még úgy esetleg meg is állja a helyét, de többszáz db-nál nem hinném, hogy minimum egy szabálysértési eljárást ne indítanának meg.

19.-nek.
LEGÁLIS!!!!
Mellesleg ki mondta,hogy az összeset egy személy adja el?
Egyiket én,másikat a nejem,harmadikat a lányom,... Ez is legális,ne kombinálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!