Lehet egy nő diszkótulajdonos?
Figyelt kérdés
Lehet egy nőnek ez az egyik álma a sok közül? Vállalkozó akarok lenni és ez lenne az egyik ötletem...2015. nov. 29. 22:21
3/6 anonim válasza:
Papíron simán.
De azt ugye tudod,hogy az ilyen helyek 99%-a alvilági csoportok kezében van?
5/6 A kérdező kommentje:
Éppen ezért nem lehetne azt az 1%-ot tovább bővíteni? Én egy úgymond "kultúráltabb" helyre gondoltam. Ahol nem csak diszkók, hanem bármilyen más események is szervezésre kerülhetnének, pl egy latino táncest, vagy bármi más. Tehát egyáltalán nem akarok belemenni az alvilágiságba. miért ne lehetne egy szórakozóhely tökre normális és biztonságos. Szerintem épp ez a baj, hogy ilyenekben nagy a hiány.
2015. dec. 1. 08:48
6/6 Gábor t válasza:
Szia. Természetesen lehet, ez nem, nemtől függő dolog. Az alvilágról meg annyit, hogy aki benne van az nem azon gondolkodik , hogy alvilági, ez értelmetlen.
Egy diszkó nyitása nem nagy dolog, igazából csak pénz kérdése. Keresel egy jó helyet , kibéreled (.....) meg oldod a hangosítást , zenét fényeket, ez lehet ugyan az a személy/cég.És a vendégeket. Kb . ennyi. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!