Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi ösztönzi a NAV ellenőröket...

GregoryToth kérdése:

Mi ösztönzi a NAV ellenőröket a próbavásárlásokra? Ezért plusz juttatást kapnak?

Figyelt kérdés
Folyton hallani a híreket, hogy "minden bokor mögött adóellenőrök állnak lesben". A fodrászoktól, a prostituáltakig, az árusoktól a jogászokig mindenkit ellenőriznek. Zumbaórán vesznek részt. Az egyikük egy végbélvizsgálatot is bevállalt, hogy megbűntethessen egy gastroenterológust, ez már beteges. És egy elkeseredett éhező ember szerintem simán agyonlövi az ellenőrt. Volt rá példa, hogy egy szobafestő Bajonettel támadt az ellenőrökre a saját lakásán, az egyiket megölte, a másikat megcsonkította. Így az ellenőrök munkája életveszélyes is lehet.

2015. nov. 10. 11:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hajlandó vagyok beállni és közelebbről megszemlélni a dolgokat. Ehhez kell fizikai felmérő? 60kg fekvenyomás, 2000m futás, ilyenek?
2015. nov. 11. 20:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem találok információkat, hogyan lehet jelentkezni. Ha adnál egy kis segítséget... ha már így felajánlottad.
2015. nov. 11. 20:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Ugye valaki már feltette ezt a kérdést, és jó lenne választ kapni! http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
2015. nov. 11. 20:40
 14/17 anonim ***** válasza:
66%

"A fodrászoktól, a prostituáltakig, az árusoktól a jogászokig mindenkit ellenőriznek. Zumbaórán vesznek részt. Az egyikük egy végbélvizsgálatot is bevállalt, hogy megbűntethessen egy gastroenterológust, ez már beteges."

Szerintem az a beteges, aki meglopja az államot és nem ad számlát. Utána megy a sírás, hogy hol a pénz a közoktatásból, az egészségügyből, stb. Messzire vezet a kérdés, nem is akarok belemenni, de annyit be kell látni, hogy amíg adót csalnak, addig kevesebből lehet gazdálkodni.

" És egy elkeseredett éhező ember szerintem simán agyonlövi az ellenőrt. "

Ha valaki van olyan hülye, hogy a pénzbüntetést börtönre cseréli, és tönkreteszi a saját életét, az meg is érdemli. Veszélyes munka persze, de hány ilyen van még... Egyébként mit gondolsz, átlagosan 1000 próbavásárlásra hány támadás jut? Valszeg kevesebb, mint hinnéd. A média szereti felfújni a dolgokat.

2015. nov. 11. 22:14
 15/17 anonim ***** válasza:
2015. nov. 12. 00:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket. Ez az OKJ képzettség szükséges hozzá. [link]
2015. nov. 12. 10:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Kicsi a fizetés, de kapnék nyugdíjat, míg vállalkozóként nem. És az állami állás biztos állás. Ki van adva a prioritás, miszerint a nagy forgalmú cégeket és vállalkozókat kell ellenőrizni, de úgy tűnik már azokat is szaklatják, akik a használt termékeiket értékesítik a Vaterán. Ez már groteszk. Nem bírná a lelkiismeretem ezt a szakmát.
2015. nov. 12. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!