Van-e valamilyen végzettségbeli feltétele annak hogy szállítmányozó céget alapítsak?
Igazából nem tudom a pontos választ, de ha ilyesmivel akarsz foglalkozni, akkor nem árt, ha vann komoly szakmai ismereteid. Ez azért is fontos, hogy vállalkozásod alatt azb ügyviteled zökkenőmentes legyen, ne csapjanak be, szakértőnek lássanak az üzletfeleid, tisztában légy a dologok szabályozásával (jogi,adóügyi), az ügyvitellel stb.
Iratkozz be egy Szállítmányozó OKJ-s tanfolyamra.
Én ezt tenném.
Itt javasolnám a Logisztikai Ügyintéző tanfolyamot is.
Nappalin is és estin is végezheted a tanfolyamot. Nem tudom, hogy helyileg hol laksz, de ha a neten rákeresel, akkor mergtalálod a hozzád legközelebb eső oktatási intézményt, ahol erről a témáról bővebb felvilágosítást kapsz majd.
Elvégzed a fuvarozó vállalkozói tanfolyamot kb. 150.000 Ft-ért,illetve egy fuvarozó cégnek úgynevezett szakmai irányító kell, ez lehet más is, ha felveszel valakit.
Tanfolyan kérdése a dolog, ezt nem nevezném iskolai végzettségnek.Hogy a gyakorlatban, hogyab hasznosítod ezt, az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!