Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Akkor mégsincs ilyenre lehetőség?

Edina199619 kérdése:

Akkor mégsincs ilyenre lehetőség?

Figyelt kérdés
Hallottam egy olyan lehetőségről, hogy a fornettinél van egy lehetőség hogy te adod a helyet meg a munkaerőt de ők állják a berendezést, na én írtan e-mailt, hogy ez hogy lehetséges de válaszul csak azt kaptam amit tudtam eddig is, hogy mi mennyibe kerül. Nem értem most akkor még sincs ilyen?

2015. okt. 27. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
2015. okt. 27. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Inkább majd te fizetsz nekik, hogy egyáltalán Fornetti üzleted lehessen.
2015. okt. 27. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es, nem egészen így van...

[link]

Valóban van egy egyszeri belépési díj és az üzlet berendezéseit is meg kell venni (mint ahogy minden más üzlethelyiségnél is, DE!

- ha a kemencét kellene megvenni, az nem 150 ezer ft (+áfa) lenne

- vagy pl. ha elromlik a kemence, akkor kijönnek és megcsinálják

- akciókkal segítik az eladást

Nem a Fornettibe való belépés a sok, hanem a helységbérlet, az adók, stb. Ezenkívül elég telített a piac... ahol meg nem, ott meg nincs meg a megfelelő vásárlóerő...

2015. okt. 27. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:

És még csak nem is az egyetlen lehetőség e téren, így konkurenciával is lehet számítani, azon felül, hogy a jobb helyek már telítettek akár többükkel is.

+ amit -egy jó franchise szerződés esetében pl. a területi konkurenciamentesség biztosítása ,- ahogy a p&p-nél is- sem tud garantálni, hogy a szomszédba ne nyíljon egy másik cég üzlete:

[link]

[link]

[link]

FFbakery

[link]

A másolódó üzleti modellek, azért elég ritkán eredményesek egy túltelített piacon.

2015. okt. 27. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
A környékünkön 2 Fornetti is "átváltozott" Bakery-vé :-)
2015. okt. 27. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!