Hogy lehet elindulni? Esetleg van lehetőség állami támogatásra? Kezdő tőke?
Figyelt kérdés
Péksèg felé gondolkozom ..
De kezdésnek egy kávézó vagy egy bolt esetleg kocsma is szóba jöhet .
A válaszokat előre is Köszönöm .
2015. okt. 14. 04:47
1/5 anonim válasza:
Ha ezt itt kell megkérdezned, neked sehogy. Első körben pl. üzleti tervet kéne írni, hogy miből és mi jönne ki, aztán az esetleg pályázatoknak utánaolvasni, bár ilyenekre aligha adnak, mert minek.
2/5 anonim válasza:
Valami fideszes ismerettséget is összeszednék a helyedben. Főleg, ha nem akarod, hogy ellehetetlenítsenek a bürokraták.
3/5 anonim válasza:
Kedves 2.!
Tegnap az én saját ötletemhez kapcsolódó kérdésemre, betűre pontosan ugyanezt a választ kaptam aputól...:)
AAAnyira gáz, hogy egy másodperc alatt összetöritek az ember álmát!
4/5 anonim válasza:
Kedves 3#! Halgass a faterra, mert jót akar neked. Az álmaidat pedig ő meg én törjük össze, hanem a jelenkori realitás. Az álmok egy része egyszerűen csak nem érett meg a valóságra. Az álmok már csak olyanok. Ha jelent bármit, sajnálom. Azt kellene akarni megvalósítani közülük, amelyiknek éppen most van ideje, a többit pedig félretenni.
(#2)
5/5 anonim válasza:
Utóirat: inkább az a gáz, hogy nem lehet szerkeszteni itt a gyakorin. Fentebb kimaradt egy "nem" szó, és már nem tudom javítani :) (#2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!