Saját Nagy PC játékot szeretnék (Pl olyan nagyott mint a Gta 4-5 csak olyan játék tervem van ami még nem létező, és szerintem nagyon lenne rá kereslet) Hogy tudok egy kész játékot kiadni?
Hogy kezdjem el?Mik a teendők?
Tudom nincs rá pénzem, mivel több FT Milliárdról lenne szó, de erre van a "Kickstater" nevu oldal. Erre az oldalra jo hogy ha a játék tervet Open source Project-el kezdem/rakom ki?
Mi kell hogy már egy Kész játékot ki tudjak adni?
És ők szerinted ingyen fognak neked programozni?
1. Megtanulsz programozni.
2. Csipkebokor vessző.
3. Kifejleszted a programozáshoz szükséges logikád is, tehát pl. trükkök jutnak eszedbe amivel hatékonyabb, látványosabb lehet a programod.
4. Elmész dolgozni egy kis szoftvercéghez, közben pénzt gyűjtesz.
5. Elmész egy nagyobbhoz, évek alatt ha jól teljesítesz akár te is dönthetsz arról milyen játékokat adnál ki.
Most csak ilyen fappy bird szerű szarokkal tudnál bevágódni, de szerintem még azt se biztos hogy meg tudnád írni, esetleg csak amolyan forgatókönyv szerűséget hozhatnál össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!