Üdv! Mennyire lenne kereslet minőségi megfizethető használt ruházatra, játékra és egyebekre ami ebbe tartozik?
A turik 90%-a kopott és nem túl minőségi ruhát kínál. Az igény a szép vagy újszerű állapotúra lenne. Van ilyen turi is, de de az olyanokban új outletes vagy sima bolti akciós szintű árakon kínálnak csak. Azért az árért meg nem érdemes használtat venni, méretek után kutatni, kompromisszumit kötni a színben, a formában, stb.
Én a vevő oldaláról nézem mindezt.
Köszönöm a hozzászólásokat, ;)
Én úgy gondolom egyre inkább keresik az emberek a használt termékeket,legyen az bármi, ruha, játék, bútor vagy műszaki cucc,, sajnos újonnan már nagyon sokan nem tudják megvenni,,viszont én úgy gondolom igen sok turi elég gyér áruval rendelkezik, de azért van olyan is amelyik megfizethető áron szép árut kínál, pl. én :) ezért is keresek olyanokat akiket ez érdekel,és ezzel foglalatoskodik vagy épp ebben gondolkodik ..
Készül egy ilyen lista. Kukkants be a
hasznaltruha-sikerkonyv oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!