Melyik sorsjegyből adtak 2015-ben új sorozatot?
Nem vagyok se lottózó eladó,se postai alkalmazott, se o.p játékos, de szerintem a kis black jackból, mert abból van a legtöbb szám. Ez is csak tipp..matek. Fura dolog hogy a szerencsejatekzrt honlapon nem lehet meglesni. Ne hogy már nagyobb esélyed legyen, vedd a régit, aztán bukjál kutya!
kis off: nállunk a postán felháborító, a szuperbankóból 16 sorszámut árulnak. Ez már szentem bűncselekmény! Haverom elmúl egy hónapba 6 ból 6ot bukott, én 8 ból 8 at, úgy ahogy van.
Ebbe van valami..de pontos infó kéne a: szuperbankó, buksza, black jack, fáraóról :/
Amúgy tényleg van ilyen átverés, de észrevlóételeim szerint kimondottan a postáknál. Ős régieket árulnak. Törökbálinti auchan postába MINDEN EGYES sorsjegyből 2-3-4 5-el régebbi sorozatszámúakat árulnak mint ami az aktív! Én már csak lottózóba veszek!
És akkor mi van, ha szinte csak régebbi sorszámú sorsjegyek vannak? Amikor szétterítették ezeket az országban, még mindenhova ugyanakkora eséllyel kerültek nyerő sorsjegyek.
Ami pedig a pechszériát illeti, minden sorsjegy esetében nagyobb esélyed van nem nyerni, mint fordítva. Ez benne van, ilyen a SZERENCSEjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!