Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Melyik sorsjegyből adtak...

Melyik sorsjegyből adtak 2015-ben új sorozatot?

Figyelt kérdés

2015. szept. 30. 05:27
 1/3 anonim válasza:

Nem vagyok se lottózó eladó,se postai alkalmazott, se o.p játékos, de szerintem a kis black jackból, mert abból van a legtöbb szám. Ez is csak tipp..matek. Fura dolog hogy a szerencsejatekzrt honlapon nem lehet meglesni. Ne hogy már nagyobb esélyed legyen, vedd a régit, aztán bukjál kutya!

kis off: nállunk a postán felháborító, a szuperbankóból 16 sorszámut árulnak. Ez már szentem bűncselekmény! Haverom elmúl egy hónapba 6 ból 6ot bukott, én 8 ból 8 at, úgy ahogy van.

2015. szept. 30. 05:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Ebbe van valami..de pontos infó kéne a: szuperbankó, buksza, black jack, fáraóról :/

Amúgy tényleg van ilyen átverés, de észrevlóételeim szerint kimondottan a postáknál. Ős régieket árulnak. Törökbálinti auchan postába MINDEN EGYES sorsjegyből 2-3-4 5-el régebbi sorozatszámúakat árulnak mint ami az aktív! Én már csak lottózóba veszek!

2015. szept. 30. 05:47
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

És akkor mi van, ha szinte csak régebbi sorszámú sorsjegyek vannak? Amikor szétterítették ezeket az országban, még mindenhova ugyanakkora eséllyel kerültek nyerő sorsjegyek.

Ami pedig a pechszériát illeti, minden sorsjegy esetében nagyobb esélyed van nem nyerni, mint fordítva. Ez benne van, ilyen a SZERENCSEjáték.

2015. szept. 30. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!