Volt már veletek olyan, hogy olyanra kértek fel titeket ami igazából neki pénz kidobás?
Figyelt kérdés
Például volt most egy hölgy aki rendelt tőlem egy weboldalt, én megcsináltam a kérése szerint és tetszett is neki. De olyan dolgokat akart ami egyáltalán nem a legjobb megoldás stb.
Én próbáltam enyhén célozgatni (nagyon magabiztos volt) de ő maradt az eredetinél. Igazából ez már nem ma volt, de most egy kicsit lelkiismeret fordulásom van. Jogosan vagy nem kéne?
2015. szept. 26. 21:10
1/2 anonim válasza:
Miért kéne, hogy lelkiismert furdalásod legyen? Pont azt adtad a megrendelőnek amit kért és ő tökéletesen elégedett volt. Jófej próbáltál lenni és ajánlani neki "jobbat" de nem kérte. Innentől nem a te sarad.
2/2 anonim válasza:
Fogyasztói társadalomban élünk, amire költünk, annak valójában a nagy része pénzkidobás. Már rég nem arról szól a világ, hogy arra adunk ki csak pénzt, ami ésszerű. Annak a hölgynek azt tetszett, végül is ő fizet, ő dönti el, mire éri meg neki pénzt kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!