Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha hasonló rendszerben szeretn...

Ha hasonló rendszerben szeretnék értékesíteni, mint az Avon, vagy az Oriflame annak mik a feltételei?

Figyelt kérdés
Katalógusból szeretnék értékesíteni hasonló rendszerben, mint ahogy az Avon is működik. Ott ugye úgy működik hogy a nagykerből olcsóbban kapja a terméket, mint ami a katalógusban fel van tüntetve ár és az árrés úgymod a jutalék. Ott ugye nem kell egyéni vállalkozónak lenni annak a személynek aki belép a rendszerbe. Hivatalosan hogyan működik egy ilyen katalógusos értékesítés? Abban az esetben ha például már egy meglévő és működő céggel szerződnék le és én felelnék ilyen módon az értékesítésért ott milyen követelmények lennének?
2015. szept. 24. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:

"Ott ugye nem kell egyéni vállalkozónak lenni annak a személynek aki belép a rendszerbe."

Nem? Khm... És számlát hogyan kívánsz adni?

2015. szept. 24. 15:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Nyilván nekem lenne vállalkozóim. Én arra értettem, hogy a katalógus ott "kézről-kézre" jár, akik belépnek az Oriflame-hez és ismerőseiknek, barátaiknak rendelnek a katalógusból nekik nincs vállalkozóiuk. Legalábbis jópár ismerősöm Avonozi, vagy Orifleme-ezik és nincs kiváltva a vállalkozóijuk. Leadja a rendelést a katalógusból, odaadja xy-nak a megrendelt termékeket, megkapja érte az árrést de külön nem adózik belőle. Ezt nem tudom hogy működik pontosan.
2015. szept. 25. 17:16
 3/3 anonim válasza:
Írtam privátban,ahol elmagyaráztam nagyjából,hogy hogyan is megy :)
2015. okt. 24. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!