Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy kell átvenni egy dohánybo...

Hogy kell átvenni egy dohányboltot?

Figyelt kérdés
Egy dohányboltban dolgozom, ami úgy tűnik leszálló ágazatban van, be fog csődölni. De ezt meg akarom előzni úgy, hogy mielőtt bezárna, én "átveszem". Mi kell ehhez? Gondolok anyagiakra, papírokra!
2015. szept. 23. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Mégis miért akarsz átvenni egy csőd szélén álló üzletet?
2015. szept. 23. 10:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Kicsit hiányosan írtam le a történetet. Nem azért megy csődbe, mert nem jönnek vásárlók, vagy mert nincs ezen a részen az embereknek pénzük, hanem mert a főnök nem fizeti az árut, rengeteg pénzzel tartozik a beszállítóknak. (nyaralás, új kocsi, stb)
2015. szept. 23. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

De mindezek csak akkor élnek, ha te is kaptál koncessziót dohánybolt üzemeltetésére.

2015. szept. 23. 11:38
 4/8 A kérdező kommentje:
nem kaptam koncessziót, én ott egy eladó vagyok! de mivel szeretném menteni a boltot, mert jó helyen van, és mert a munkámat sem akarom elveszíteni, így átvenném, megvenném, ilyesmi.
2015. szept. 23. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak az üzemeltetheti, aki koncessziós joggal rendelkezik.
2015. szept. 23. 11:57
 6/8 A kérdező kommentje:
és azt hogy/hol kell igényelni?
2015. szept. 23. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Majd itt, ha lesz újból kiírva rá és közte lesz a Titeek is:

[link]

2015. szept. 23. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet igényelni. Időnként kiírnak pályázatot rá és ott lehet pályázni.

A dohánybolt nem azok közé tartozik, amit csak úgy átvesz az ember.

2015. szept. 23. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!