Fix telephelyen szeretnék egy büfékocsit üzemeltetni. Lángos, hot-dog, hamburgert szeretnék árulni, esetleg beszállított pékárut. Engedélyekkel rendelkező büfékocsit érdemesebb átvenni, vagy engedéllyel nem rendelkezőt? Kell-e végzettség a nyitáshoz?
Figyelt kérdés
Folyamatban lévő tanfolyamot elfogadnak?
Én dolgoznék a vállalkozásban
2015. márc. 6. 08:50
1/2 anonim válasza:
A szakképzettséget kiválthatod azzal, hogy felveszel olyan munkanélkülit, aki már rendelkezik vendéglátó-üzletvezető végzettséggel. (Munkaügynél szerintem találsz.) Legalább amíg te befejezed a tanfolyamot.
2/2 anonim válasza:
Nincs még benne gyakorlatom, csak tájékozódok én is (elolvasok mindent). Engedély vagy engedély nélküli? Mivel mindenképp szükséged lesz működési engedélyre, amit a jegyző határozat formájában fog kiadni és az eljáráshoz hozzá tartozik az is, hogy a megfelelő hatóságokat kiértesíti és szakvéleményezteti őket...így úgy gondolom, hogy az engedéllyel vásárolt büfékocsi csak annyit jelent, hogy korábban átment a vizsgálatokon. Nekem az a logikus, hogy újra át kell mennie. Mindenesetre inkább engedéllyel rendelkezőt választanék, mert a null pont már biztató. :) De ha nem így van, kérlek nézd el nekem. Gyakorlatom még nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!