Lakókocsis lángos áruláshoz mik szükségesek?
Figyelt kérdés
Siófokon szeretnék nyitni egy lángosost, lakókocsiból..milyen engedélyek szükségesek hozzá? Kell hozzá valamilyen végzettség, vagy csinálhatom érettségivel is?2010. márc. 13. 14:58
1/2 anonim válasza:
Hát legfontosabb a pénz. Siófokon területet bérelni nagyon nehéz és drága mulatság. A lakókocsidat is biztonságos helyen kell tárolnod, nehogy feltörjék. Kell vállalkozói igazolvány, önkormányzati engedély, köjál-engedélyek tömkelege. A végzettség nem biztos, hogy szükséges. Siófokon reménytelen -szerintem- belevágni egy ilyen üzletbe, mert teljesen telített a piac.
Nem vagyok szakértő, csak a véleményem írtam le.
2/2 anonim válasza:
Kell hozzá végzetség.Vagy papiron bejelentesz egy szakembert mig megkapod az engedéjeket.Utána a kutya se kérdezi hogy van -e végzetséged hozzá.Siófok egy kicsit nagy falatnak látszik kezdőként(sok a helypénz)De sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!