Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Havi 2,5-3 millió megtakarítás...

Havi 2,5-3 millió megtakarítással mihez lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Gazdaságot tanultam, érdekel az informatika, a weblapkészítés, de a vendéglátás is. Esetleg be is fektetnék.
2015. szept. 11. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
1 milla vésztartaléknak, 1 milla eszközbe, 350e egyéb kiadás, 700e marketing. simán elég lenne a vállalkozási ötletemhez.
2015. szept. 11. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

Mekkora kockázatot vállalsz? Milyen céllal fektetsz be? Ez az összes vagyonod vagy csak egy része?

Enélkül bármit el tudok képzelni az állampapír vásárlástól kezdve a kedves idegenek csúcsszuper vállalkozásai ötleteinek pénzeléséig terjedő skálán.

2015. szept. 11. 23:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez az az összeg amit havonta félre tudok tenni, de jelenleg elég sokat dolgozom, még 2 max 3évig tervezem így, utána szeretnék a félretett pénzből élni, illetve részmunkaidőben dolgozni.

Állampapír és hasonlók kizárva!!!

2015. szept. 11. 23:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Tőzsde és hasonlók sem érdekel.
2015. szept. 11. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező!

Mivel foglalkozol, amivel havi 2,5-3 milliót félre tudsz rakni? Én is IT iparban dolgozom elég jó pozícióba, de az 1-200.000 Ft/hó megtakarításomnak már örülök, mint majom a farkának.

2015. szept. 12. 13:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon jónak számít! Én külföldön dolgozom, rengeteget utazom, bőröndből élek..
2015. szept. 12. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
31%

Ha "gazdaságot" tanultál, külföldön dolgozol és utazol rengeteget, és ennyit keresel, akkor tudhatnád,hogy mit kezdj vele.

Szal ez elég kamu kérdés.

2015. szept. 12. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!