Megéri brikettálni?
Egyébként hirtelen ezt találtam. Bár te is megtaláltad volna ha beírod a google-be hogy brikettáló
Na ezért nincs értelme ezeknek a támogatásoknak. A 98% -át kifizetik, szinte az egészet aki meg kapja itt érdeklődik egyáltalán mit csináljon az ölébe hullott pénzzel :)
Fordítva kellene megülni a lovat. Valamihez érteni, ismerni a tevékenységet, a piacot, csinálni és azt fejleszteni, arra kérni támogatást.
Egy ismerős cégnél ponyva gyártó gépeket építettek ugyanígy sok millióért. Még valamennyire értettek is hozzá mert ponyvákat készítettek kézzel addig. Megkapták a támogatást - nyilván maradt is belőle - mindenki boldog a ponyvákat meg azóta is kézzel varrják mert gyorsabb mint a megépített gép ami a sarokba porosodik.
Jöttek hozzám is, hogy csináltassak ilyen kamu pályázatot, de megmondtam hülyeségre én még más pénzét se szórom el.
Ez egy kistérségi önkormányzat fejlesztési pályázat?
Megkérdezhetem a tervezett kg/h kapacitást, a gépsor 100%-os árát, használt-e, illetve hogy komplett technológia, vagy csak a brikettálló van-e benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!