Ez így mennyire gáz?
fél éve fut a webshopom, eddig 4000 látogatóval, egyre többen nézik. Én mióta megcsináltattam nem foglalkoztam vele.
Na de most, hogy ránéztem vettem észre, hogy aki a megrendelésre kattint azt visszairányította az oldal a kezdőlapra :D szóval nem lehetett rendelni csak a bizonyos termékből a nagy méretűt. így is volt néhány ügyeskedő aki kis méretűt kért a nagy méretű rendelésén keresztül, de végül is mekkora bevételkiesésem lehet így, fél év után?
Vagy ne foglalkozzak vele, így, hogy már megjavíttattam, már okés lesz? Az a baj nem csak informatikus dolgozott vele, hanem én is értek hozzá valamennyire és szerintem én gányoltam bele és hagytam véletlenül úgy.

kis/nagy... annyi értelme van az ilyen kérdéseknek komolyan...
Kis mi, kispolski? Kismackó? Kiskutya? Kisvibrátor?
Amúgy ha annyira kellett volna a vásárlóknak a kicsi, akkor jelezték volna. Másrészt meg találgatni fölösleges, biztosat nem fog tudni senki mondani.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!