Ez így mennyire gáz?

Figyelt kérdés

fél éve fut a webshopom, eddig 4000 látogatóval, egyre többen nézik. Én mióta megcsináltattam nem foglalkoztam vele.

Na de most, hogy ránéztem vettem észre, hogy aki a megrendelésre kattint azt visszairányította az oldal a kezdőlapra :D szóval nem lehetett rendelni csak a bizonyos termékből a nagy méretűt. így is volt néhány ügyeskedő aki kis méretűt kért a nagy méretű rendelésén keresztül, de végül is mekkora bevételkiesésem lehet így, fél év után?

Vagy ne foglalkozzak vele, így, hogy már megjavíttattam, már okés lesz? Az a baj nem csak informatikus dolgozott vele, hanem én is értek hozzá valamennyire és szerintem én gányoltam bele és hagytam véletlenül úgy.

2015. aug. 9. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem az a gond ha hibázol hanem ha nem tanulsz belőle.
2015. aug. 9. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:

kis/nagy... annyi értelme van az ilyen kérdéseknek komolyan...

Kis mi, kispolski? Kismackó? Kiskutya? Kisvibrátor?

Amúgy ha annyira kellett volna a vásárlóknak a kicsi, akkor jelezték volna. Másrészt meg találgatni fölösleges, biztosat nem fog tudni senki mondani.

2015. aug. 9. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Komolytalan, mint a garázs-webshopok 99%-a. De ne is törődj ezzel, van olyan vásárlói réteg, akik csak az árat nézik, semmi mást. Így a hiba sem gáz, a lényeg, hogy az árral versenyképes legyél.
2015. aug. 11. 00:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!