Külföldi üzletkötő?
Figyelt kérdés
Hogy éri meg a legjobban egy vállalkozásnak külföldre terjeszkedni? Hallottam olyan külföldi üzletkötő-vállalkozásokról, hogy egy havi fix összegért szereznek nekem külföldi partnereket. Ez megéri, vagy esetleg van más módszer is?2015. aug. 3. 21:24
1/3 Pisti1456 válasza:
Persze hogy megeri. Elsősorban annak aki kinalja. Szamtalan uzlti adatbank van fennt az interneten, jut belőle bőven neked is. Kerülni nem kerül egy fillérbe se. Ha havonta kifizetsz csak 50 eurot, az egy evben 600 Euro extraprofitot hoz, es nem kell csinalni erte semmit. Csa csodalkozni fogsz, hogy egyetlen megbizast sem kapsz soha és csődbe jutsz. De cimeket azt kapsz bőven :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Nem az internetes oldalakra gondoltam, hanem üzletkötőre, aki nem a Google-ből dobálja nekem a címeket, hanem potenciális vevőket juttat el hozzám.
2015. aug. 6. 10:53
3/3 Pisti1456 válasza:
Nézd a puding próbája az evés. Ha Te ennyira meg vagy győződve a cégről csináld. Ott a referencia oldal is, egyetlen ruszki van rajta. Egyébként csak magyar. Felhivhatod őket, magyarul gondolom tudsz. Másrészt ugye tudod hogy a ruszkik EU embargo alatt vannak? Aztán ott van még a maffia is. Vagy egyszerüen hivd fel a céget, állapodj meg egy 3 hőnapos probaidőt, aztán az év végén jön a végelszámolás, és látni fogod, mit tudnak...
Steve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!