Elkerülhető az OKJ-s képzés egyéni vállalkozás alapításakor?
Egy évtizede dolgozom grafikusként, nyomtatott és webes grafikai anyagokat készítek alkalmazottként és másodállásban cégeknek vállalnám ugyanezt (évek óta csinálom is, keresnek, visszajárnak, elégedettek, megy az üzlet, de hivatalossá tenném, mert egyre többen számlát kérnének).
Noha régen elvégeztem egy komoly akkreditált (nem OKJ-s) tanfolyamot igen-sok-százezerért, most úgy tűnik, mégis szükségem van egy vacak OKJ-s tanfolyamra, hogy vállalkozhassak és ugyanazt csinálhassam, mint eddig. Óriási lehetőség áll előttem néhány nagy céggel szerződni (akikkel nagyon régóta dolgozom már együtt), de nincs időm egy évig padban ülni, hogy megmutassák, hogy kell használni a Photoshopot. Tudom, hogy kell. Ebből élek. Van valami kiskapu erre az eszeveszett baromságra? Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!