Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyire van értelme garázsvás...

Mennyire van értelme garázsvásárt tartani?

Figyelt kérdés

Van rengeteg ruhám, cipőm, gyerek ruhám, játékom, elektronikai cuccom, és könyvem ami nem kell, de kidobni nem akarom.

Szerintetek jó ötlet garázsvásárt tartani? Mennyi idő megrendezni? Nem veszélyes? Ha pl az udvarunkba asztalokon kipakolok, de a házba nem engedek be senkit?

2015. jún. 22. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Van értelme. Vásárlóként láttam, hogy volt forgalma az eladónak. A házadba senkit sem kell beengedni, az udvaron mindennek el kellene férnie. Ha vannak CD-id, kazettáid vagy hanglemezeid, akkor én is szóba jöhetek, mint vásárló. Legutóbb ilyesmit vásároltam egy helyi garázsvásáron.
2015. jún. 22. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Egy próbát simán megér.
2015. jún. 22. 17:54
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat :) ment a zöld ;)
2015. jún. 23. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!