Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A lent leírt épületet ti...

A lent leírt épületet ti hogyan hasznosítanátok?

Figyelt kérdés

Adott egy város, melyet egy nagy folyó szel ketté.

A folyó egyik partján található egy régi kb. 4-5 emeletes, alapterülete 200 négyzetméter körül lehet. Van hozzá egy udvar rész is, melynek a pontos mérete nem ismert. 90-es években felkapott szálloda és diszkó volt, de egy ideje üresen áll.

Megközelíthetősége elég jó. Normál tempóban 5 percre van egy troli- és buszmegálló. Van saját parkolója is, de 50 méterre van egy nagy P+R parkoló. Közvetlenül mellette van a híd, a híd túloldalán a belváros (a hídon van tömegközlekedés is).

Közelben még:

- Strand

- Szabadstrand

- Gyönyörű park

- Növénykert

Problémák lehetnek:

- A belvárosban van egy elég közkedvelt szórakozóhely

- A strand körül van pár szálló, motel, hotel, és egy kemping is.

- Az épület jópár éve lakatlanul áll

- 11 körül megy át a hídon az utolsó busz és trolibusz

2015. jún. 18. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:

industrial stílusban apartmanházat alakítanék ki belőle

[link]

2015. jún. 18. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Szeged? Én csinálnék oda valami irodaházat/shared officet, amit ki lehet bérelni rövid időszakokra is.
2015. jún. 19. 10:02
 3/6 A kérdező kommentje:

1. jó ötlet :) bár nem lakóházra gondoltam :)

2. igen, Szegeden :)

Az mennyire befolyásolja, hogy az épülettől 400-500 méterre pont van egy ilyen sharedoffice?

2015. jún. 19. 12:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, kicsit elírtam, 1000 négyzetméter körüli az épület
2015. jún. 19. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Szegeden rengeteg a startup mostanában, szóval szerintem simán belefér a tiéd is. Attól is függ, hogy hogyan differenciálod a többitől, miben lesz más a tiéd, milyen plusz szolgáltatásokat adsz hozzá, stb.

De egy paintball/lasertag pálya sem lehet hülyeség, ha nincs pénzed a shared office-t kialakítani.

2015. jún. 19. 13:08
 6/6 A kérdező kommentje:

5. nem is írsz akkor hülyeséget :D

Nekem eszembe se jutott, köszi :D

2015. jún. 19. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!