A lent leírt épületet ti hogyan hasznosítanátok?
Adott egy város, melyet egy nagy folyó szel ketté.
A folyó egyik partján található egy régi kb. 4-5 emeletes, alapterülete 200 négyzetméter körül lehet. Van hozzá egy udvar rész is, melynek a pontos mérete nem ismert. 90-es években felkapott szálloda és diszkó volt, de egy ideje üresen áll.
Megközelíthetősége elég jó. Normál tempóban 5 percre van egy troli- és buszmegálló. Van saját parkolója is, de 50 méterre van egy nagy P+R parkoló. Közvetlenül mellette van a híd, a híd túloldalán a belváros (a hídon van tömegközlekedés is).
Közelben még:
- Strand
- Szabadstrand
- Gyönyörű park
- Növénykert
Problémák lehetnek:
- A belvárosban van egy elég közkedvelt szórakozóhely
- A strand körül van pár szálló, motel, hotel, és egy kemping is.
- Az épület jópár éve lakatlanul áll
- 11 körül megy át a hídon az utolsó busz és trolibusz
industrial stílusban apartmanházat alakítanék ki belőle
1. jó ötlet :) bár nem lakóházra gondoltam :)
2. igen, Szegeden :)
Az mennyire befolyásolja, hogy az épülettől 400-500 méterre pont van egy ilyen sharedoffice?
Szegeden rengeteg a startup mostanában, szóval szerintem simán belefér a tiéd is. Attól is függ, hogy hogyan differenciálod a többitől, miben lesz más a tiéd, milyen plusz szolgáltatásokat adsz hozzá, stb.
De egy paintball/lasertag pálya sem lehet hülyeség, ha nincs pénzed a shared office-t kialakítani.
5. nem is írsz akkor hülyeséget :D
Nekem eszembe se jutott, köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!