Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy lenne érdemes ezt csinálnom?

Hogy lenne érdemes ezt csinálnom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék behozni Budapestre egy olyan streed food kaját, ami még jelen pillanatban így konkrétan nem kapható. Egyenlőre az a tervem, hogy mozgóárusként az utcán árulnám, majd persze később üzletben is.

A kérdés: összesen 2 millióm van az egészre.

Tudom, hogy ha magamnak akarom üzlethelységben előállítani a cuccot, az nagyon sokba fáj, már csak a különböző HACCP meg nem is tudom milyen engedélyek miatt is.

Ha viszont mással állítattom elő és úgy adom el, akkor neki is perkálni kell, ami után szerintem rohadt kevés profit maradna.

A kaja egyébként húsos ill. édes variációban is műköik, mindkettőt szeretném forgalmazni.

Körülbelül egy 300-500 ft-s értéket képvisel/db.

A kérdésem az, szerintetek érdemes megpróbálnom kijárni 2 millából a saját elkészítést, vagy egyenlőre csináltassam mással?

2015. jún. 18. 10:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel fogalmunk sincs, hogy mit szeretnél csinálni, fogalmunk sincs, hogy piacképes-e a terméked, azt sem tudjuk, hogy milyen előállítási költségekkel dolgozol, így nem lehet választ adni a kérdésedre.
2015. jún. 18. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!