Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kertészetbe szeretnék beruházn...

Asdasd1234asd kérdése:

Kertészetbe szeretnék beruházni, de a pénzügyi oldalával nem vagyok tisztában. Mennyi tőke kellene hozzá?

Figyelt kérdés
Mezőgazdasági egyetemre járok, nem kertészet szakra,de érdekel ez a dolog.50 hektár földünk van egyébként, tehát alap is van hozzá, azonban nem tudom mennyire érné meg kertészetbe beruházni. Mennyibe kerülne az üvegházak kiépítése,felszerelése, az öntözési rendszer...Illetve, hogy mennyi idő alatt lenne rajta haszon.A támogatásokról annyit látok, hogy kertészeti telepek korszerűsítésére szép támogatások vannak, azonban 0-ról indulva is lehet-e igényelni ilyesmit? A válaszokat előre is köszönöm :)
2015. jún. 7. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
50 hektáron nem kertészkedni kell hanem teleszórni búzával és kukoricával. Egy 2 fős családot elrart.
2015. jún. 8. 12:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem annyin szeretnek kerteszkedni csupan odairtam hogy terulet es toke is van ra a kerdes hogy mennyi kellene hozza.
2015. jún. 8. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont most olvastam valahol, hogy mogyoróba fektetett be valaki. 5 évig csak a pénzt nyomta bele aztán kezdte termelni a pénzt, azt mondta hektáronként 1 milliót hoz neki. Nem tudom, hogy ez most sok vagy kevés, illetve mennyit kell befektetni, de egy ötletnek szerintem jó amin elgondolkozhatsz.
2015. jún. 8. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzáfűznék az előző válaszomhoz, hogy a bankokat messziről elkerülném, amennyiben hitelre lenne szükségem. Vannak nagyon jó bitcoin alapú hitelek, keressél rá a google-ban a "bitcoin loan" kulcsszó alatt amennyiben érdekel.
2015. jún. 8. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!