KFT-t szeretnék alapítani. Lehetséges tőke nélkül?
Nem lehetséges tőke nélkül.
De ha ennyit nem tudsz és nem is veszed rá a fáradtságot,hogy utána nézz rendesen, akkor még tőkével se érdemes számodra.
A három okosnak üzenem, hogy mielőtt kioktatnak valakit nézzenek ők utána.
Természetesen lehet törzstőke azonnali befizetése nélkül is "KFT"-t alapítani.
Itt egy rövid de lényegletörő leírás:
Okoska, meghatározod hogy 3 év múlva befizeted. Ha megy a cég akkor nem probléma egy idő után "befizetni", ellenben ha nem megy a cég akkor az ottani problémákon felül még lesz 3MFt tartozásod is. (pont mind1 hogy elbukod a 3MFt tőkét vagy lesz 3MFt tarozásod sztem, ezért nem éri meg egyből befizetni a tőkét még akkor is így kell csinálni ha van pénzed)
Tehát, tőke nélkül igenis lehet KFT-t alapítani. Legalább ne szólj bele, ha nem értesz hozzá.
Visszatérve a kérdésre, arra a válasz az hogy "IGEN" lehetséges, aki szerint pedig "NEM" az jobb ha csendben marad.
60%-os vagyok. :)
Részemről én kiszállnék ebből a vitából. Egy tény, hogy én már csináltam így KFT-t, aki szerint nem lehetséges ez, annak jó pénzért megadom az ügyvédem számát.
...és igen ha én vezetném az országot jobban járnátok elhiheted. :)
Itt a vége részemről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!