Szakma nélkül tudok Bt. -t alapítani?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyszemélyben magánvállalkozó lenni, mint hegesztő, de csak a szakértelem van meg hozzá! Papír sajnos nincs egyenlőre! Az érdekelne, hogy tudok-e Bt.-t alapítani szakma nélkül is vagy teljesen kizárt? Csak azért kellene, hogy a megvásárolt vasáruról tudjak számlát kérni és az eladott kész termékről tudjak számlát adni a vevőnek, hogy aztán a teljes bevételemnek legálisan be tudjam fizetni a 27 %-át! Nem akarok elhallgatni semmit, mert előbb-utóbb úgyis lebukok! Azt tudom, hogy ha mondjuk például kocsmát nyitok, akkor elég ha az alkalmazottnak van meg a végzettsége! De ez hegesztőként, hogy van? Csak egyedül akarok dolgozni! Nem alkalmaznék senkit!2015. ápr. 6. 10:23
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak néhány átrsadalmi veszélyt hordozó szakmában van megkötve, hogy szakmai végzettséget is kell igazolni a tevékenység végzéséhez vállalkozóként. (orvos, pedagógus,stb) Szerintem a hegesztés nem tartozik ezek közé.
Ha a vevőid elfogadnak, akkor annál többre nincs szükséged, vállalkozhatszMit ajánlasz Bt keretében. A biztonság kedvéért ne titkold el előlük, és ha úgy is kell a munkád, akkor senki sem fog kifogást emelni adminisztratív okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!